Vacature onderhoudsmonteur Fulltime Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de inzameling, verwerking en verkoop van natuurdarmen van varkens en schapen alsmede de inzameling en verwerking van slachtbijproducten van varkens, runderen, schapen en pluimvee. Zij produceren het merendeel van de producten in eigen productielocaties in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten en verwerken deze op fabrieken in Almere, Enschede, Duitsland, Portugal en China. Er werken ca. 1.100 medewerkers in 8 landen.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Ben jij dé handige onderhoudsmonteur die wij zoeken?Wij zijn per direct op zoek naar een Allround buitendienst monteur voor productielocaties in Nederland en België.Wat doe je als allround monteur op de diverse productielocaties? Je hebt een belangrijke rol op onze productielocaties. Je werkt zelfstandig en bent onder andere verantwoordelijk voor:o het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan machines, installaties en apparatuur;o het lokaliseren en oplossen van storingen;o beoordelen van aard/omvang en urgentie van reparaties;o het uitvoeren van onderhoud (mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en beperkt elektrisch) aan de hand van een onderhoudsplanning;o overdragen van aanpassingen aan installaties etc. aan leidinggevende productie.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: een uitdagende functie en de ideale omgeving om je verder te ontwikkelen; een gedegen inwerkperiode zodat je de ins en outs van de locaties goed leert kennen; een open bedrijfscultuur en een plezierige informele werksfeer; volop ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen; het salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.

Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie

Functie: Monteur

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature