Werkgevers

Kun jij tijdens een drukkere periode wel wat extra personeel gebruiken? Of ben je op zoek naar vast personeel maar wil je niet alle cvbanken doorzoeken naar die ene geschikte medewerker? Dan is het inschakelen van een uitzendbureau misschien iets voor jou.

Voordeel uitzendkrachten

Uitzendkrachten zijn snel oproepbaar, inzetbaar voor korte en lange periodes en het voordeel is dat je als werkgever alleen de effectieve gewerkte uren hoeft uit te betalen. De uitzendkracht blijft namelijk in dienst van het uitzendbureau en heeft met dit bureau een arbeidscontract. Het uitzendbureau bepaalt daarom ook het salaris.

Vacature plaatsen bij een uitzendbureau

Je kunt zelf een vacature plaatsen bij een uitzendbureau. Het bureau gaat daarna voor jou aan de slag om in hun cv-database geschikte kandidaten te zoeken. Je hoeft dus niet zelf de eerste selectie te doen. Vaak biedt een uitzenbureau ongeveer 4 kandidaten aan die op sollicitatiegesprek kunnen komen.

Je kunt ook zelf in de cv-database gaan zoeken naar kandidaten. Tegen betaling krijg je dan de gegevens van de kandidaat om contact op te nemen

Vind een uitzendbureau in Almere