Loopbaancoach Almere

Wie al een aantal jaar werkervaring heeft, gaat op een bepaald moment de plussen en minnen zien van het soort werk dat hij/zij doet. Heb je twijfels of je wel op je plek zit bij je houdige werkgever of het twijfels over je functie? Dan is een loopbaancoach misschien iets voor jou.

Plezier in je werk

Een loopbaancoach gaat samen met jou kijken of je huidige werk bij je past of dat je misschien moet overwegen om een carrièreswitch te maken. Maar misschien is een cursus wel voldoende om weer plezier in je werk te krijgen of om hogerop te komen.Een loopbaancoach kan je op ideeën brengen om ander werk te zoeken waar je zelf nooit was opgekomen en waar jouw kwaliteitenen goed naar voren komen.

Vraag vrijblijvend informatie op bij een loopbaancoach

Heb je er wel eens over nagedacht om in gesprek te gaan met een loopbaancoach? Zodat je je nog beter kunt voorbereiden op het vinden van de baan die bij je past? Het is belangrijk dat je weet wat jouw kwaliteiten zijn, wat je precies wilt en waar voor jou de kansen in de arbeidsmarkt liggen. Onze loopbaancoaches hebben veel ervaring en kennis van de arbeidsmarkt en zijn op de hoogte van de eisen die tegenwoordig gesteld worden. Via ons netwerk van ruim 5.000 coaches kun jij je vraag vrijblijvend plaatsen. Een loopbaancoach bij je in de buurt kan dan contact met je opnemen.

De aanvraag kan zowel door werknemers als werkgevers worden gedaan.