Vacature Medewerker Technische Dienst Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Het bedrijfOnze opdrachtgever is gespecialiseerd in de inzameling, verwerking en verkoop van natuurdarmen van varkens en schapen alsmede de inzameling en verwerking van slachtbijproducten van varkens, runderen, schapen en pluimvee. Zij produceren het merendeel van de producten in eigen productielocaties in Nederland, Belgi√ę, Duitsland en de Verenigde Staten en verwerken deze op fabrieken in Almere, Enschede, Duitsland, Portugal en China. Er werken ca. 1.100 medewerkers in 8 landen.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Voor onze Technische afdeling in Almere zijn wij op zoek naar een:Medewerker Technische DienstAls medewerker Technische Dienst ben je samen met je team verantwoordelijk voor het onderhoud aan het machinepark waar je storingen probeert te voorkomen. Dit doe je door zowel elektrotechnische als mechanische preventieve onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Daarnaast kunt je storingen aan de PLC systemen zelfstandig oplossen. Je bent verantwoordelijk voor het maken van diverse aanpassingen aan machines zodat het productieproces efficiŽnter kan plaatsvinden. Je komt te werken in een productie bedrijf in de vleessector en bent zeker niet bang voor vieze handen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: - Een uitdagende, informele en veelzijdige functie met, bij gebleken geschiktheid, uitzicht op een vast dienstverband- Een marktconform salaris. afhankelijk van leeftijd en ervaring - Mogelijkheid tot ontwikkeling- Werkzaam in een innovatief en internationaal bedrijf- Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden bieden voor zelfstandigheid en eigen initiatief

Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie

Functie: Monteur

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature