Vacature Trade Marketing Assistant Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever:Onze locatie in Nederland is gevestigd in Almere, wat zowel als hoofdkantoor als productielocatie dient. We hebben in Nederland zo’n 180 man in dienst, waarmee we onze klanten door heel Europa weten te bedienen.Van oorsprong een familiebedrijf, nu verder groeiende met fantastische plannen voor de toekomst!

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Trade Marketing AssistantYes! Dit is een functie waar jij als energieke en creatieve starter nou cht blij van wordt! Want als Trade Marketing Assistant bij onze opdrachtgever ben jij d positioneringsexpert van alle promotieactiviteiten op de winkelvloer. Samen met jouw collega?s in het trade marketing team zorg je voor de beste winkelbeleving. Jouw missie? Niemand loopt onze producten voorbij zonder er een mee naar huis te nemen!De essentie van deze rol? ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van verkoop bevorderende activiteiten voor de Nederlandse markt; ontwerpen van displays, schap materialen en andere POS communicatiematerialen; zorgdragen dat de planning voor al jouw projecten zonder problemen verloopt ? goed stakeholdermanagement en multitasken is dus key; ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van retailer beurzen;?en alles wat erbij komt kijkenAls Trade Marketing Assistant ben je een belangrijke schakel tussen marketing, sales, planning en productie en dat geeft je superveel energie! Want jij weet precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt en van wie je het nodig hebt. Een beetje druk op de ketel zorgt bij jou niet voor stress, maar voor nog meer vastberadenheid om alles op tijd en met de beste kwaliteit voor elkaar te krijgen.Je gaat starten in een nieuw team, in een nieuwe rol: veel verantwoordelijkheid, veel zelfstandigheid. Zelf ontdekken, fouten maken en weer door gaan. Successen realiseren en ze ook vooral vieren! Trots zijn op ons merk en trots zijn op wat je met elkaar neerzet. Daar word jij toch ook cht blij van?

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat wordt er geboden:Wanneer je enthousiast bent geraakt over de uitdaging die deze functie te bieden heeft, vertellen we natuurlijk ook graag wat je verder van ons kan verwachten. Onder andere: salaris tussen de € 2.400,- en € 2.800,- bruto per maand, op fulltime basis; bonusregeling reiskostenvergoeding; 25 vakantiedagen op fulltime basis pensioenregeling waarbij de opdrachtgever de helft van de premie op zich neemt; goede bereikbaarheid. Onze vestiging in Almere is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanuit station Almere Centrum of Almere Buiten. Kom je met de auto? Er is genoeg gratis parkeergelegenheid.

Sector: Productie, food

Functie: Marketing PR communicatie

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature