Vacature Productiemedewerker Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever introduceert een nieuw bedrijf, exclusief gericht op de productie van vleesvervangers. In Almere is een nieuwe fabriek geopend, die speciaal is ingericht voor de ontwikkeling en productie van een breed scala aan non meat producten.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Onze opdrachtgever is trots op hun familiehistorie en zijn betrokken bij onze collega?s. Ze luisteren, vragen en dagen uit. Ze geven elkaar feedback en communiceren open met elkaar. En werken als een team om het beste resultaat te leveren.Wij zoeken Productiemedewerkers die wekelijks de planning krijgen. Er zijn 2 shifts: een ochtend (6-14 uur) en een middag (14-22 uur). Het handigst is dat je beiden shifts kan draaien maar ook een van de 2 behoord tot de mogelijkheden. Voor de nieuwe lijn "Vegetarische producten" zijn we per direct op zoek naar mensen. Kan jij minimaal 3 dagen werken en vind jij het leuk een mooi en kwa,itatief goed product met je collega's te maken? Dan is deze functie wat voor jou. Je werkt aan een lopende band. Het kan zijn dat je productien op de band legt, helpt bij de bereiding of het eindproduct inpakt.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wekelijks krijg je de planning. We proberen je in te plannen op de dagen en tijden die jij wilt. Soms zullen we een extra beroep op je doen. Hoe flexibeler je bent hoe meer je kan werken. Bevalt het werk jou en gaat het goed dan kan je langere tijd werken en is er een kans op een contract bij de opdrachtgever. Ook een cursus of studie behoort tot de mogelijkheden. Je wordt verloond volgens het slagers CAO € 11,86 bruto per uur.

Sector: Productie, food

Functie: Productiemedewerker

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature