Den biggelaar coaching loopbaancoach Almere

Coaching is begeleiding op maat waarin we gericht werken aan één of meerdere vraagstukken, met als doel effectiever en zinvoller te kunnen leven en werken.

Veel mensen ervaren dat zij vastzitten in bepaalde gedachten- en gedragspatronen waar zij niet uitkomen en die hen belemmeren. Coaching is gericht op het doorbreken van patronen en vicieuze cirkels, en het bewerkstelligen van een verandering. U wordt begeleid door een professionele coach, die een onpartijdige en frisse kijk heeft op uw situatie. Uw ontwikkeling wordt onder de loep genomen en u wordt ondersteund in uw functioneren.

In een aantal gesprekken wordt het traject van probleemstelling, analyse en zoeken naar oplossingen doorlopen. We kijken kritisch naar uw functioneren en gedrag: waar liggen uw kwaliteiten en valkuilen en aan welke vaardigheden moet gewerkt worden? Door het spiegelen van gedrag wordt u geconfronteerd met uw eigen handelen en de effectiviteit van uw handelen.

Coaching betekent dat u zelf aan de slag gaat met uw ontwikkeling. Daarbij kunt u rekenen op de persoonlijke begeleiding en de professionele ondersteuning van Den Biggelaar Loopbaancoaching. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Voor meer informatie verwijs ik uw door naar de website van: Den biggelaar coaching loopbaancoach Almere